Kategoriarkiv: Övrigt

Extrem flyktingkris!

Detta handlar inte någonting om fotboll men jag tycker att ALLA ska donera minst 100kr till olika flyktingsinsamlingar. Detta är jätteviktigt. Alla människor har rätt till mat, ett hem och att bara ha ett vanligt liv. Man kan ta lite från sin veckopeng. Kanske en hundralapp från en flera gånger högre lön.

Jag kan säga att detta inte är en politisk fråga utan en skyldighet. Annars så får man göra som Robin Hood. ”Ta från de rika och ge till de fattiga” skulle inte behövas om världen inte hade varit orättvis och egoistisk. För det är en större mängd fattiga än rika. Det är inprincip endast de europeiska länderna och USA som har en större mängd ”rika” än fattiga. Resten (de 5,5 miljarderna) är jättefattiga och har precis pengarna till mat för dagen. Så varje krona hjälper till.

Det är fler flyktingar i världen just nu än vad det var under andra världskriget. Så återigen så donera pengar. DET ÄR EN SKYLDIGHET!

Jag är ganska sen ute men man kan alltid göra något. Och när t.o.m jag, 12-årige Carl skriver om detta så kan man nog fatta att det är väldigt viktigt att rädda jordens befolkning.