Kategoriarkiv: Resten av världen

ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Nu har jag inte lagt ut något på säkert 4 månader och det känns som att denna bloggen står helt still. Jag tänkte fräscha upp den lite med ett 1 mars och efter min första praodag känner jag mig väldigt sugen på att skriva mer.

Jag har gjort mitt nationella prov i svenska och mina lärare var tvungna att rätta proven som vi har gjort. Därför har jag varit på NLT och praoat och kommer att vara där imorrn och i arenan på pressläktaren på torsdagskvällen och liverapportera med Pontus Pettersson som för övrigt egentligen är min handledare men är ledig imorgon. Jag kommer ändå vara på sportredaktionen då så det spelar inte så mycket roll men han är trots allt min handledare.

I alla fall tänkte jag skriva om de kinesiska klubbarna som verkligen gått ”all in” med sjukt stora summor och försökt att värva bland annat Hulk, Turan mm. Som det ryktas om i alla fall. De har även värvat Jackson Martinez, Fredy Guarin, Ramires och Gervinho. Alla dessa spelare flyttade för stora summor till Kina och tjänar miljarder.  Detta kan ju ändra om saker inom fotbollen eller bara förstöra fotbollen med alla dessa pengar, enligt mig.