Kategoriarkiv: MFF

Zlatan mot MFF

Ikväll klockan 20:45 spelar Zlatans PSG mot hans första a-lagsklubb Malmö FF. Det här kommer nog vara en av de största matcherna någonsin för blivande 34-åringen.

Idag ska Malmö FF bara spela och njuta för detta kommer nog inte spelarna vara med om någonsin mer. Samtidigt så trodde knappt någon att MFF skulle gå vidare till CL i år. Malmö har ett helt annorlunda lag jämfört med förra året och kommer troligen ha ett helt annat lag nästa år också. Såklart är det konstigt med tanke på FFP-reglerna men sådan är fotbollen idag.

Paris har ju blivit ett lag som platsar i top 10. Kanske top 5 men det är ju bara en åsikt. Med ett lag som Real Madrid i gruppen så MÅSTE PSG prestera idag. Så Malmö kommer att få det tufft idag.

Idag blir det 3-1 till PSG… Zlatan gör Hat-trick och Rosenberg gör 1 mål.

Malmö är vidare… Dit där de hör hemma!

Malmö har gått vidare för andra året i rad till Champions League mot   Celtic. Det är de också värda. Men om inte hela Swedbank arena hade varit ljusblått hade det inte gått.

Även fast MFF har kvalat sig in i Champions League så känns det inte lika stort eftersom att Malmö redan har varit där. Och det var mindre än ett år sedan.

Det är ändå lite konstigt att Celtic underskattade Malmö lite grann ändå. De måste ju ändå varit förberedda för detta. Det här är nog en jättebesvikelse för Celtic och hela Skottland.

Nu får vi alla vänta tills på torsdag för att få se vilken grupp Malmö hamnar i och tills dess får vi kolla på resten av matcherna som spelas imorgon.