Kategoriarkiv: EM-kval

Till Sveriges största någonsin.

 

ibra7

 

Matchen mellan Sverige och Danmark har precis slutat Zlatans stora leende ger nog värme till hela svenska folket men det kanske blir det sista.

–Det blir kul att avsluta med ett EM i Frankrike, säger Ibrahimovic.

Om detta blir Zlatans sista landskamper så väntar vi oss ett väldigt stort problem. Vem ska ta frisparkarna? Vem ska göra målen?  Vem ska ta hand om media?

Vi får nog vänta på att landslaget hittar en hyfsad spelare som kan göra några av alla saker som Zlatan har gjort för att allt det som Zlatan har gjort för Sverige kommer nog aldrig göras om. Zlatan har en av världens största personligheter.

HELA svenska folket kommer sakna honom. Vi har inte insett att någon som Zlatan händer bara en gång per århundrade.

När Zlatan då kommer lägga skorna på hyllan så kommer det förmodligen kännas som att någon släkting har gått bort. Han kommer då aldrig att spela för Sverige mer… Låt det sjunka in.

Jag kommer vara stolt över att få berätta för mina barn att när jag var liten så fick jag växa upp med alla Zlatans konstmål, finter och Sverige som världskänt i fotboll pågrund av just Zlatan.

LYCKA TILL I EM SVERIGE!

”När det svider i dina ögon mår jag bara bättre”

Zlatan Ibrahimovic, Ibra-cadabra, Kungen av Sverige eller vad ni vill kalla honom ”trakasserade” TV4-expertern Olof Lundh efter att han klagat på att Zlatan inte behövde pengarna som Dressman, VitaminWell och Volvo erbjöd honom. Det som Olof Lundh sa till Zlatan handlade egentligen ingenting om fotboll men samtidigt är han journalist och har yttrandefrihet, som alla andra personer i världen inklusive Zlatan Ibrahimovic. Båda två gjorde båda fel men Zlatan gjorde mest fel. MEN Zlatan är Zlatan så efter detta så är kanske 50% av svenska fotbollsbefolkningen är på hans sida, 45% är på Olof Lundhs sida och 5% bryr sig faktist inte. Men eftersom jag skriver om detta så måste det ju betyda att jag bryr mig. Jag tycker nog ändå att Olof Lundh har mer rätt och att Zlatan, som faktist har miljoner av förebilder, ska tänka efter lite mer vad han säger. Med det sagt så kommer jag avsluta denna text.

18:00, Ryssland-Sverige på Kanal 5.