Silly-sommaren! Sjukaste övergångsfönstret någonsin!

Igår kväll stod det klart att Gonzalo Higuain skrivit på för Juventus. Då var transfersumman hela 76,5 miljoner pund, vilket motsvarar 860 miljoner svenska kronor. Detta gör att Higuain blir den tredje dyraste övergång någonsin. Jag anser att han inte är värd det. Jaja, han gjorde en bra säsong i Napoli och kallades Maradonas ersättare.

Higuain Juventus

 

 

 

 

 

Är detta inte det sjukaste transferfönstret någonsin?

Zlatan har flyttat till Manchester, Hummels till München och Alváro Morata tillbaka hem till Madrid. Manchester City har renoverat för fullt med en Pep Guardiola som tränare, Gündogan och Nolito som kommit denna sommar. Även FC Barcelona har värvat in en kvartett spelare. Denis Suarez, Samuel Umtiti, Lucas Digne och André Gomes har fått chansen att spela för den katalanska storklubben.

Zlatan ManUtd

Vi har också fått läsa och höra om att Paul Pogba ryktas till Zlatans United och Gazzettas ”flasher” om att han är klar. Skulle Pogba gå över till United skulle det bli den dyraste övergången någonsin. Jag tycker personligen att han inte är värd pengarna och att han skulle passa bättre i La Liga. Mer specifikt FC Barcelona. I och med att Pogba flyttar till Manchester skulle de få betala över en och en halv miljard sammanlagt denna sommar.