Tillbaka återigen!

Hej, nu är jag återigen tillbaka efter min omedvetna semester. Jag har saknat skrivandet, men nu är jag i alla fall tillbaka och det blir förmodligen ingen paus på ett tag. 

Man kan ju säga att det hänt mycket under de här tre månaderna. Det har hänt väldigt mycket. Tittar jag på mitt senaste inlägg så skrev jag om Manchester United och lovordade dem väldigt mycket. Det gör jag nog inte längre på ett tag. Pogba har varit ett fiasko, likadant Mkhitaryan. Rooney ska vi inte ens tala om. Under landslagssamlingen kom det ut att denne Wayne Rooney ska ha druckit sig full på ett hotell i Watford. Då var han alltså stupfull.

Svenskarna har börjat leverera internationellt också. Emil Forsberg allra mest. Under sina tio senaste matcher har han gjort fem mål och fem assist. Han har alltså varit inblandad i ett mål per match. Emil ForsbergDessvärre har det gått för John Guidetti. Endast ett mål och två assist på sex matcher. Victor Nilsson Lindelöf har spelat från start i varenda match i Benfica denna säsong. Det anser jag är bra gjort av en svensk mittback nuförtiden. Benfica har ju på senare tid fostrat många bra spelare. Bland andra Renato Sanches, David Luiz (han var bra) och Angel Di Maria. Även Eusebio fostrades i Benfica.

AdventskalenderJag planerar även att göra en Adventskalender med nedräkning till jul. Ser faktiskt fram emot det.

Ha d gött, hajj!