Ett debutmål i Premier League. Varför inte?

Ja, säsongens första Premier League-omgång är snart förbi och kunde det blivit en bättre start. Inte enligt Manchester United-fans i alla fall.

Idag såg jag en väldigt bra öppningsmatch från Man Uniteds sida. Inte minst från Eric Bailly. En stabil mittback som 22-åring ser ut att ha en ljus framtid framför sig. Killen tog liksom priset som matchens lirare. Jag beundrar honom verkligen. Alltså, det är inte ofta man ser en riktigt tuff, bollskicklig, snabb spelare i England. Riktig guldklimp som Mourinho har hittat.

Men, Zlatan då! Han debuterar med ett mål i Premier League. Kan man börja en säsong bättre som anfallare? Med klackar, farliga frisparkar och precisa passning så får han nog godkänt från mig också.

Sedan kan vi ju snacka om maskrosen i mitten, Marouane Fellaini. Alltså sicken kratta. Har man i modern tid sett en värre mittfältare. Han kan ju inte ens slå en passning. Och han kan knappast gå in i en närkamp korrekt utan att använda armarna. Jag vill se någon försvara honom. Skulle vara kul att höra argumenten.

Kul att Leicester City förlora också. Mot Hull. Med en snabb slutsats så kommer alltså Hull vinna ligan i år. Och sett till statistiken så har inga regerande ligamästare förlorade sin öppningsmatch under hela Premier Leagues historia. Alltså när det grundades 1992.

3 reaktion på “Ett debutmål i Premier League. Varför inte?”

    1. Jo, med tanke på att Pogba och Mkhitaryan har vart usla under de flesta matcherna håller jag nog med dig. Håller mig dock vid Eric Bailly.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *