Världens mest underskattade spelare

Efter Chelseas match mot West Brom så var ju Chelseas bästa spelare definitivt Pedro Rodriguez som gjorde ett mål och en assist. Pedro flyttade från Barcelona till London för fyra dagar sedan och Barça hade tydligen inga problem med det. Denna övergång har nog blivit en Mourinhos och Chelseas bästa. Det är ganska självklart att Mourinho gillar spanska spelare för att senaste matchen hade han fyra spanjorer i startelvan. Kan Pedro vara Chelseas sista värvning för i år eller köper förra årets ligamästare någon mer? ”The Special One” säger själv att han är nöjd med truppen men om jag ska tro honom vet jag inte. Det finns ju inte så mycket att förbättra i Chelsea.

West Brom-Chelsea 2-3

En reaktion på “Världens mest underskattade spelare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *